Adega
Presenta un equipo de última xeración adaptado á dimensión da produción da viña, á que está vinculado. Contén 21 depósitos de aceiro inoxidable AISI 316 con capacidade para 150.000 litros, con fondos cónicos para brancos e inclinados con remontadores para vermellos e un Foudre de 5.000 litros. Depósito isotérmico de 5.000 litros. Equipos de refrixeración 90.000 Frig./hora, con instalacións complementarias e automatización de calor-frío. Máquina de embotellado e etiquetaxe de 1500 botellas / hora. Tamén incorpora un parque de barricas de carballo francés e americano. P>
Equipo para vendimia: Despalilladora Destemmer (6000Kgs / h), bomba peristáltica, intercambiador tubular, prensa pneumática pechada de 3.500 litros. bombas de rodete (2) 19000 litros / h de fluxo. O edificio, aínda que totalmente rehabilitado, conserva a súa antiga estrutura, incluíndo vigas de madeira. A súa observación interior mostra o contraste de madeira e aceiro inoxidable, de innovación e tradición. P>
Un almacén totalmente acondicionado está unido ás instalacións para unha conservación óptima dos produtos e un espazo social onde se realizan degustacións e celebracións. p>